Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητοί χωριανοί,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκατούνου Άρτας σε εφαρμογή του άρθρου 24 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 20/01/2018,

Συγκαλεί & Προσκαλεί

τα μέλη στην ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση που θα γίνει,
την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου και ώρα έναρξης 11.00 π.μ.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα παρακάτω:
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2017
  • Ανάγνωση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2017, συζήτηση επ' αυτών και ψηφοφορία έγκρισης του οικονομικού απολογισμού
  • Ψήφιση προϋπολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2018
  • Συζήτηση μεταξύ των μελών

Η συμμετοχή όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, όσο και για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα του Συλλόγου μας.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 50% συν ένας, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που επίσης έχουν εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
 

Την ίδια ημέρα και πριν την έναρξη της ΓΣ, 10.30 - 11.00 είναι δυνατή και η τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών  προς τον Σύλλογο.
Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, δικαίωμα συμμετοχής στη ΓΣ έχουν μόνο όσα μέλη είναι οικονομικώς τακτοποιημένα μέχρι και το έτος 2017.  Η ετήσια συνδρομή, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει καθοριστεί στα 10 (δέκα) ευρώ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ          ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ     
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου