Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΟ Κ. ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

Αν και δεν έχει να κάνει άμεσα με τον Σύλλογό μας ή το χωριό μας αποκλειστικά, δε γινόταν να μην αναφερθώ καθόλου σ' αυτή την όμορφη πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΑΟ Κ. Τζουμέρκων. Πρόκειται για μια τεράστια κίνηση προσφοράς, ειδικά την περίοδο αυτή που μετράμε λιγότερο από ένα μήνα για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, όπου η ανάγκη
για προσφορά και φροντίδα για τον συνάνθρώπό μας είναι μεγαλύτερη
από ποτέ!

Έτσι, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου υπό την αιγίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δήμου μας, θα πραγματοποιηθεί Τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή 3 ακόμη ομάδων
του Νομού Άρτας και πιο συγκεκριμένα, με την ΑΕ Μέλισσα, ΑΕ Μενιδίου, Αστέρας Ρόκκα και φυσικά, την ΑΟ Κ. Τζουμέρκων, για καλό σκοπό.

Το τουρνουά έχει στόχο την ενίσχυση των άπορων οικογενειών του Δήμου μας, όπου όσοι φίλαθλοι ή απλοί θεατές φτάσουν στο Δημοτικό στάδιο του Δήμου στο χωριό μας, θα προσφέρουν τρόφιμα αντί εισητηρίου και θα απολαύσουν τους αγώνες. Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου στα άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Επομένως, το μόνο που έχουμε να κάνουμε όλοι μας είναι να δώσουμε το παρόν την ημέρα εκείνη και να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας. Ας κάνουμε μια κίνηση αγάπης για τον συνάνθρωπό μας τώρα που οι καταστάσεις που ζούμε όλοι μας το απαιτούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ο Συλλόγος μας θα είναι εκεί και θα προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί σ' αυτή την πραγματικά αξιοζήλευτη κίνηση της ΑΟ Κ. Τζουμέρκων.


Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου